N

Duidelijkheid
en daadkracht

N

Professionele ondersteuning in onzekere tijden

N

Oplossingen en een
optimaal resultaat

N

Uw eigen herstel en adequate afwikkeling van uw zaak

Ongeval op je werk?

Ook tijdens het verrichten van uw werk kan er van alles misgaan, waardoor u buiten uw schuld schade oploopt. U bent dan slachtoffer van een arbeids- of bedrijfsongeval. En niet goed werkende machine, de val van de steiger of het inademen van schadelijke stoffen: het kan u zomaar buiten spel zetten.

Het vaststellen van de aansprakelijkheid is niet eenvoudig. Is het de werkgever of een nadere partij? En waarvoor is men aansprakelijk? Voor de materiële schade, zoals kapotte kleding, verlies aan inkomsten of kosten van huishoudelijke hulp? Of ook voor de immateriële schade, het smartengeld?

De specialisten van Metsemakers Letselschade zoeken het uit, stellen de aansprakelijkheid vast en onderhandelen met de veroorzaker over een afdoende vergoeding van de letselschade. Wij zorgen er voor dat ook de kosten van juridische hulp worden verrekend.

 

Wat doet Metsemakers Letselschade voor u?

Onze ervaren letselschadespecialisten stoppen pas als de schaderegeling volledig is afgehandeld. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Dus voor u besluit echt met ons in zee te gaan, weet u precies waar u aan toe bent. En daar zijn geen kosten aan verbonden.