N

Duidelijkheid
en daadkracht

N

Professionele ondersteuning in onzekere tijden

N

Oplossingen en een
optimaal resultaat

N

Uw eigen herstel en adequate afwikkeling van uw zaak

Wie we zijn

U bent slachtoffer van een ongeval. Het overkwam u door toedoen van een ander. En nu zit u thuis, uitgeschakeld. Daar wilt u zo snel mogelijk verandering in. U wilt verder.

Voor de verzekeraar draait het wellicht om geld, voor u draait het om veel meer. Om uw gezondheid, uw gezin, uw functioneren en wellicht uw financiële toekomst. Net na het ongeval zijn er veel vragen en maar weinig antwoorden. Het is een tijd vol onzekerheden.

Metsemakers Letselschade begrijpt dat en zorgt voor duidelijke antwoorden. Wij hebben alleen uw belang voor ogen en concentreren ons op de voor u beste oplossing. Daarin zijn we doortastend en vasthoudend, daar kunt u op rekenen.

Houdt u zich bezig met het herstel, doen wij de zaken er omheen. Spaar uw kostbare energie. Energie die u hard nodig heeft om sterk terug te komen.

Onze methode

Wij staan garant voor een professionele afhandeling van letselschade. En daarin gaan we ver. Wij kijken naar het ongeval, de toedracht en de omstandigheden, naar de gevolgen voor u en uw omgeving.

In de afhandeling van letselschade krijgt u al snel met veel partijen te maken. Met artsen, specialisten en verzekeraars. Maar ook met procedures, juridisch getouwtrek en soms met onbegrip en onredelijkheid. Wij houden dat allemaal bij u weg, zorgen voor een efficiënte en effectieve afhandeling en hebben de focus op u en uw herstel.

Onze motivatie

Wij gaan door tot u krijgt waar u recht op heeft: ondersteuning, erkenning van het letsel, aandacht, begeleiding en een financiële tegemoetkoming voor de geleden schade. Wij willen vooral zorgen en onzekerheden bij u wegnemen.

We doen alles om u weer op de rit te krijgen. Misschien zijn er tijdelijk extra voorzieningen nodig of is huishoudelijke hulp gewenst. Mogelijk is er behoefte aan een arbeidsdeskundige of re-integratiespecialist. Wij zorgen er voor.

De letselschadevergoeding is belangrijk. Weer kunnen deelnemen aan werk en maatschappij is nog belangrijker.

Oplossing in 3 stappen

1. Afspraak
Tijdens het eerste gesprek zetten we samen de feiten en cijfers op een rijtje. We spreken over het ongeval, de mogelijke aansprakelijkheid en de letselschade. We houden ook rekening met schade die nog kan ontstaan en kosten die moeten worden gemaakt. Denk aan de kosten voor revalidatie en re-integratie, huishoudelijke hulp, taxikosten of aanpassingen in uw huis.
2. Afwikkeling
Daarna gaan de specialisten van Metsemakers Letselschade in gesprek met de aansprakelijke partij en doen we een concreet voorstel voor een regeling. Daarvoor moet uw medische situatie stabiel zijn en de geleden en toekomstige schade zijn vastgesteld. We onderhandelen scherp en rechtvaardig. We gaan voor het maximaal haalbare met oog voor het redelijke. Uw belang staat daarbij voorop.
3. Afsluiting
Wij stoppen pas wanneer u bent herstelt en alle formaliteiten zijn afgehandeld. Na sluiting van het dossier kunt u weer verder.

Afspraak

Doen we samen

Afwikkeling

Regelen wij

Afsluiting

Doen we samen