N

Duidelijkheid
en daadkracht

N

Professionele ondersteuning in onzekere tijden

N

Oplossingen en een
optimaal resultaat

N

Uw eigen herstel en adequate afwikkeling van uw zaak

Ondernemerschade en -aansprakelijkheid

Of u nu mkb’er, DGA of zzp’er bent, als zelfstandig ondernemer moet u extra waken voor een bedrijfsongeval dat u voor een tijdje kan uitschakelen. U heeft immers geen vaste werkgever bij wie de aansprakelijkheid ligt. U zult moeten bewijzen dat de inlenende werkgever aansprakelijk is en waarom.

De meeste zzp’ers hebben geen of slechts een gedeeltelijke arbeidsongeschiktheidsverzekering. Zij vallen dus noodgedwongen terug op hun financiële reserves.

 

En dan begint het pas. De vaststelling van de aansprakelijkheid en de hoogte van de letselschadevergoeding vergt veel tijd en energie.

 

Voordat er wordt betaald, moet u jaarrekeningen, verklaringen, nota’s en keuringen laten zien. En voor u er erg in heeft, wordt er een reden gevonden om uw letselschade (voorlopig) niet uit te keren. Uw financiële reserves raken snel uitgeput. Net als u.

Om dit voor te zijn, schakelt u de professionals van Metsemakers Letselschade in. Wij weten precies wat een verzekeraar wel en niet van u mag vragen. Wij houden de informatiestroom op gang en rusten niet voordat uw zaak is geregeld. En het werkt. Wij zien dat door onze acties voorschotten op letselschade sneller worden uitgekeerd.

Als zzp’er kunt u vrijwel niet zonder snelle en deskundige juridische hulp op het gebied van letselschade. Wij pakken aan en zetten door. Zodat u weer snel aan het werk kunt en in de tussentijd niet failliet hoeft te gaan. Daarom ons advies: schakel bij een bedrijfsongeval zo snel mogelijk een ervaren letselschadespecialist in.

 

Wat doet Metsemakers Letselschade voor u?

Onze ervaren letselschadespecialisten stoppen pas als de schaderegeling volledig is afgehandeld. Uw belang staat bij ons altijd voorop.

Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend. Dus voor u besluit echt met ons in zee te gaan, weet u precies waar u aan toe bent. En daar zijn geen kosten aan verbonden.